2018-10-13 92 瀏覽
之前經過熨烤達人已經俾佢門面個熨斗吸引住,咁岩朋友呢輪想食韓燒,就即時諗起試下呢間。餐廳除左韓燒以外仲有其他熟食可以叫,於是我地叫左d燒肉同熟食share食😬黑松露明太子蛋卷分別有黑松露同明太子蛋卷各一件,黑松露味香味濃郁,食落好滋味。明太子蛋卷亦十分足料,唔錯。寒冰水冷麵伴麵有條鮮果雪條,創意十足,同時可以保持冷麵效果,值得一試。炭燒半熟韓牛呢個大推,店員表示可以即食,但係由於食唔慣咁生,所以都燒一燒先食。食落入口即溶,口感好好,一食都覺得係靚牛,好好味。調味豬頸肉上碟時十分有心思,以花型鋪設,食落一d都唔韌,味道不錯。芝士炸雞十分大盤,差唔多有十件。可以選擇先試炸雞,炸得十分香脆,唔怕熱氣可以一試。炸熱放係炸爐上,芝士慢慢溶,然後慢慢用炸雞捲上芝士,即刻出現邪惡拉絲炸雞,正。另外Like Facebook 有野飲送,抵晒。

黑松露明太子蛋卷

寒冰水冷麵

炭燒半熟韓牛

調味豬頸肉
上碟時十分有心思,以花型鋪設,食落一d都唔韌,味道不錯。

芝士炸雞

另外Like Facebook 有野飲送,抵晒。