2021-10-03 53 瀏覽
𝙞𝙣𝙨𝙩𝙚𝙖𝙙 𝙤𝙛 𝙜𝙧𝙞𝙡𝙡𝙞𝙣𝙜 𝙢𝙚𝙖𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙜𝙖𝙨, 𝙘𝙝𝙖𝙧𝙘𝙤𝙖𝙡 𝙤𝙧 𝙥𝙤𝙧𝙩𝙖𝙗𝙡𝙚 𝙨𝙩𝙤𝙫𝙚 𝙜𝙧𝙞𝙡𝙡𝙨 𝙧𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙖𝙩 𝙩𝙝𝙚 𝙙𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙖𝙗𝙡𝙚, @𝙝𝙖𝙣𝙬𝙤𝙤𝙥𝙬𝙨𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙞𝙨 𝙞𝙣𝙩𝙧𝙤𝙙𝙪𝙘𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙣 𝙣𝙚𝙬 𝙬𝙖𝙮 𝙩𝙤 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙠𝙤𝙧𝙚𝙖𝙣 𝙗𝙖𝙧𝙗𝙚𝙘𝙪𝙚 - 𝙨𝙢𝙤𝙠𝙚𝙡𝙚𝙨𝙨 𝙗𝙖𝙧𝙗𝙚𝙘𝙪𝙚 𝙜𝙧𝙞𝙡𝙡. 𝙡𝙤𝙤𝙠 𝙖𝙩 𝙩𝙝𝙚𝙨𝙚 𝙡𝙤𝙫𝙚𝙡𝙮 𝙢𝙚𝙖𝙩𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙚𝙖𝙛𝙤𝙤𝙙𝙨😋.千祈唔好以為呢個係光波爐廣告,其實呢間餐廳首創以光波爐代替傳統韓式燒烤爐,食落冇咁大油煙仲健康啲添,而且佢地係韓牛代理商直接和牧場成隻牛買返黎再切割,120分鐘任食set包左自助冷盤吧、海鮮燒烤拼盤、6式刺身、韓牛壽司、醬油蝦、各種牛豬雞,唔夠飽仲有韓式炒粉絲、年糕、泡菜鍋、海鮮煎餅、炸物等等,整體黎講肉類係唔錯既,不過用光波爐燒硬係覺得差咁啲,燒到啲肉好梅咁,感覺有啲嘥🤣
  • 世子牛盛