2023-06-15
傳統點心係一種習慣 咁有時都要破舊下食啲創新既點心試下佢既fushion 同埋mix & match 可以點發揮🍽️龍餃子 $50荀尖蝦餃皇 蟹粉菠菜香蝦餃酸菜魚鳳眼餃 松露野菌晶晶餃 新野驚伏!?太多驚食唔哂!?唔緊要 一籠入面有以上每樣一款 就算唔岩口味都唔怕 四款餃都好特別 個人鍾意蟹粉菠菜香蝦餃 因為面頭放左啲三文魚子 為下層添加左啲咸香味道 🍽️一龍大滿足 $68呢個入面果4款餃同龍餃子一樣 另外多左2款係鹹蛋黃墨魚燒賣同埋豌豆桃子🍽️一口豆腐 $58炸皮夠脆 入面個豆腐好滑好有豆味 面頭灑左少少椒鹽 味道岩岩好🍽️脆脆富貴紅米腸粉 $50蝦膠爽口彈牙 腸粉外皮有煙韌口感 中間果層都夠脆 不過個人唔太鍾意佢上面淋左沙律醬 因為佢隔離仲有3款醬汁比你點 沙律醬再點果啲醬個味道 個人覺得有啲唔太夾
🍽️龍餃子 $50
荀尖蝦餃皇 蟹粉菠菜香蝦餃