2022-03-31 660 瀏覽
]—————————————————————📍 Bistrocana係正赤柱大街,位置方便!有咁靚嘅海景,天氣好的話好chill好relax!🐷去過兩次,一次夜晚坐街,一次日頭去坐餐廳入面海景位,不過比較曬,但staff好貼心有太陽遮,同埋都好熱情好nice!🐷覺得lunch set扺食啲(冇影相)—————————————————————❣️ 意大利蜆肉扁意粉 $206好大隻蜆!係蒜香炒,份量唔算大,不過share食ok!正常發揮冇乜特別!.❣ 秘制慢煮豬肋骨配薯條及沙律 $238唔錯!醃製嘅醬汁都夠味,肉都淋唔會太乾,薯條炸到幾脆,夠咸!沙律就中規中矩啦!.❣️Oreo milkshake 同唔知乜嗰日🐷朋友要揸車所以冇飲酒,其實🐷好想飲不過自飲冇乜feel就冇飲了!你哋黎記住飲酒,chill好多!但呢杯野都唔錯,不過較甜!—————————————————————不專業評分👅好味指數:3.5/5💰性價比:3.5/5 👍🏻推薦:4/5 for景—————————————————————🏡地址: Bistrocana (赤柱)赤柱赤柱大街92號海天別墅地下92 A1號舖—
]

👅好味指數:3.5/5
💰性價比:3.5/5
👍🏻推薦:4/5 for景
—————————————————————
🏡地址: Bistrocana (赤柱)
赤柱赤柱大街92號海天別墅地下92 A1號舖