2014-07-18 228 瀏覽
食完飯等睇openrice送嘅戲「猿人爭霸戰」,因為無得劃定坐位!要鬥早排隊就可以坐到好位!所以食完飯即刻去排隊!因為仲有50分鐘先開場!我去戲院門口買乳酪!店面好細!只有幾張枱!門口都有兩張枱!地方乾淨光猛!呢段期間商場做緊加菲貓主題!入舖見有一款加菲貓乳酪!個樣幾得意!有塊橙色加菲貓餅!所以就叫咗:加菲貓乳酪新地!($34普通size)可能係普通size細啲!所以睇參考相片同實際有出入!只係半滿!而味道有三款揀:原味、綠茶、同是日精選(芒果布甸),我揀芒果!味道好甜!好在係水果味!清新自然啲!兩枝朱古力好脆!不過粒醃製成好鮮豔嘅車厘子就好難食!好怪味!塊加菲貓餅乾新鮮脆口!不過好甜!整體都叫好味!如果無咁甜就更好!店員係兩個後生女!由落單到拎走!都係看都不看我!自己兩個傾偈!感再被忽略!

2014-07-17
外賣自取
$34 (其他)