餐廳: 正記冰室
資訊:

2017-07-23 388 瀏覽
去朋友天水圍嘅屋企打幾圈,未打牌之前當然食番夠本,唔係邊有力打。為咗提高自己嘅士氣,我決定叫個咖哩牛腩飯嚟食,而且仲要求要加辣加辣再加辣,就係要辣到上腦,等自己嘅氣場夠強同埋更加殺氣騰騰,咁樣贏面先夠大!咖哩牛腩飯,好肯定呢一個咖哩係香港style,仲係好標準嘅茶記style,即係打厚芡果種,個咖哩汁唔算爆得好香口,而且啲咖哩粉仲未爆得勻,牛腩都唔係好淋,亦唔係好入味,唯一可以稱讚嘅就係分量算多,夠大兜, 而且因為我叫咗,加辣、加辣、再加辣 嘅關係底下,送飯就係超爽超一流!阿姐我幾辣都頂得起!食完兜咁辣嘅咖哩之後,阿姐士氣如虹,殺氣騰騰,決戰四方城 sure win!

阿姐我幾辣都頂得起!