2023-08-17 63 瀏覽
本身諗住同班friend出嚟搵嘢食 大家冇乜諗頭就上網搵吓啦 見到有間串燒店 可以自己燒嚟食加上任食就諗住實冇死喇 點知先係惡夢嘅開始😈第一 食物種類🥩雖然唔係話好少 但係亦都唔多囉 加上佢嘅食物質素好參差 啲串燒好似求其執落去就算 牛肉都尙可 豬肉嗰啲就真係有啲霉 海鮮更加唔好講啦第二 職員態度😡有一個四眼哥哥唔知佢係咪老細啦 對住啲客好似唔係好想做咁 每次送嘢過嚟呼呼喝喝😡搞到我哋好似唔係客咁 明白客唔係大晒 但係唔會講:你哋唔好分幾次落單啦一次過攞晒啦! 最後last order嘅時候聽到佢講: last order啦 快啲嗌埋你要嘅嘢啦 🤬個人來講總括而言 感覺上呢間鋪唔係好想做人生意咁 規矩多但係又唔講 淨係識得呼呼喝喝 我見間鋪人流唔係好多 如果真係想人流多啲嘢 老細你自己諗諗佢啦🥱 270幾蚊一個人 唔係俾啲咁嘅嘢我囉😤
第一 食物種類🥩
第二 職員態度😡