2019-07-16 1869 瀏覽
灣仔真係有好多唔同嘅食肆,同同事想試下新嘢,次次Lunch time 經過和食居都見到有唔少人等位,今次就同同事試下你啦。。😆😆2位唔算等得太耐,10分鐘左右就有位,而且係外面等位期間,大肚姐姐好好地叫我地落左單先,一入到去就有得食。加分。👍🏻👍🏻👍🏻因為未食過,所以睇到餐牌必食推介日式豬軟骨拉麵,同鰻魚飯,就叫你兩個試下啦。🤪🤪🤪埋到位,唔使5mins 就有得食啦。。一來就係我個拉麵,一擺低己經覺得。。隻蛋咁熟嘅😰😰。,不過佢好無講明係糖心蛋,所以我都算了。。之後再飲口豬骨湯🤮🤮 湯好淡,有陣梘水味,我叫同事試下,佢話係佢隻麵嘅味,同隻麵應該麻麻地,好啦,咁我勇啲試下個麵啦。。未去到好難食,但係都係唔好食🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️。。覺得自己中左伏,唯有再試下塊紫菜同粟米,係Okay gei( 呢2樣都唔okay都唔知貼攪好),個心開始定少少時再食下個豬軟骨,okay gei, 夠林,味道都okay。。可能佢既必食位,其實係講梗豬軟骨。🤪🤪🤪同事叫左鰻魚飯,佢話鰻魚同汁okay,不過個飯就。。我唔記得左有咩comment😂😂😂😂食餐有飲品包,我地都係叫左凍檸茶少冰,加$2。。um...

食餐有飲品包,我地都係叫左凍檸茶少冰,加$2。。um.......可以叫第2樣飲品。因為茶底唔好飲。🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

本身未飲杯檸茶前諗住下次試下佢人氣堆介咖喱吉豬。um....而家都係再諗下先。😰😰😰