2010-07-22 968 瀏覽
本人一向食開 及 兩種肉乾, 品質一向都 OK. (品質 OK 的是紅勘及油麻地店)朗豪坊美珍香是本人第一次光顧. 我買左 700g 請同事食, D 肉乾表面上燒得好靚, 有汁, 但係竟然 D 肉係硬到食唔到, 咬崩牙都唔會食到, 肉無味, 得 D 汁味 本人曾致電美珍香辦公室, 向一位職員投訴, 得到的回覆是, 可以更換肉乾. 由於我請同事食, 已經分左一半比人, 個個同事都掉左唔食. 我將剩餘的一半拎去幫襯開的油麻地店, 雖然職員都認得我熟口熟面 (因為我隔1個星期去一次), 但都只係肯換一半比我.我再打去投訴, 我話: 你去茶餐聽食麵, 發覺有污糟野, 人地都係全部換, 無可能換剩低果 D. 後來美珍香辦公室職員向公司商量, 最終都係唔肯換.我發誓, 以後都唔會再幫襯美珍香. 佢地食物質素唔穩定, 售後服務極差 $150 買左 5 塊正常肉乾, 5 塊化石
本人一向食開 [片裝] 及 [特色] 兩種肉乾, 品質一向都 OK. (品質 OK 的是紅勘及油麻地店)
朗豪坊美珍香是本人第一次光顧. 我買左 [片裝] 700g 請同事食, D 肉乾表面上燒得好靚, 有汁, 但係竟然 D 肉係硬到食唔到, 咬崩牙都唔會食到, 肉無味, 得 D 汁味

$150 買左 5 塊正常肉乾, 5 塊化石
2010-07-18
2 分鐘 (外賣自取)
$150 (其他)
  • 無野好食