2024-01-05 697 瀏覽
同屋企人諗住過嚟食下午茶,點知食到成肚氣,態度差之餘,成間嘢整體真係好一般,先唔講啲嘢幾難食,XO醬公仔麵炒豬扒,成舊嘢係黐埋一pat野,啲豬扒完全係鬆肉粉嘅口感,仲要唔知點解係紅色粉紅色咁,完全唔知食緊啲乜嘢???牛丸拼魚蛋河仲好笑,大佬呀已經係好平價嘅食物,啲牛丸仲要完全係化學咁嘅感覺,咬落去個質感同平時嗰啲完全唔關事,超級淋,味道仲有陣膠味最搞笑就係,本身趕時間就特登冇叫到佢已經註明左要等15分鐘嘅焗餐,結果食完炒公仔麵同埋個魚蛋河,中途仲要追過一次單,夥計認咗一聲就走咗,去到最後食晒啲嘢先同我上星洲炒米,同枱嘅人全部都食晒,杯嘢飲就嚟飲晒,咁我唯有同佢講取消,結果收我杯嘢飲錢?你嗰餐都冇註明到要等15分鐘,再加上隔籬枱遲過我哋入座個餐都到咗,最後同我講星洲炒米要即刻炒,所以要等,所以XO醬炒公仔麵豬扒係唔使炒?前者3分鐘就到咗,後面嗰個成枱食晒都未到,最後仲要同我講要收返杯嘢飲錢,$24一杯凍檸茶?真係可一不可再,完全係劏遊客,態度差之餘,啲嘢食難食到hihi,全部係化學味道,雖然旅遊區唔算貴,但係完全係貼錢買難受,入去食真係諗清諗楚。
2023-12-28