2024-05-22
黑心店!唔使幫襯!做完運動食少少嘢, 叫一個四餸麵加小食炸雲吞,二人食咗$65。 四餸每餸收$12,煎釀三寶$6一件, 個茄子薄到比手指仲薄... 唔抵食又唔好食都算啦⋯⋯寫到明$50 四餸餐車仔麵係跟嘢飲,店主就話我唔夠最低消費, 要我自己多付$5 買一罐可樂,態度仲要好寸好不屑咁,佢話每人所謂嘅最低消費係要分單計(出去食嘢一枱要分單每人分開計真係聽都未聽過😆)根本係刻意唔俾我哋。 其實啲嘢都係好食又唔平,正常肚餓食要$120 起碼二個人,點解要計到咁,呃旅客錢?仲要店入面佢寫到明最低消費每人$20 。 找錢仲要找張爛嘅十蚊紙俾我哋⋯⋯走咗先至發現,真係以後都唔使幫襯 , 估唔到街坊舊店都可以咁差。唔係隔離嗰間無開咁多年都唔會入呢間店, 一試難忘啊!