餐廳: 金祥排骨麵
資訊:

2022-05-12 234 瀏覽
📣金祥排骨麵🍜係2月24號呢個宣告的無堂食既日子之前我都去左捉緊堂食嘅尾巴就係去西環食咗呢一間一直都好想食喺西環立屹立左超過20年嘅老字號食物質素梗係有保證啦仲要係一間好濃人情味嘅黃店見到老闆游刃有餘咁樣幫手落單仲要抽到時間同啲熟客傾偈好勁(・ω・)ノ老字號又好食又黃大家真係要好好珍惜佢呀菜膽雲吞排骨麵 $47個排骨真係好好食不愧係個招牌菜就咁食又得 浸落個湯度食都得個湯都幾清甜而啲麵好幼身菜膽姐係菜芯係一條菜最嫩口部位雲吞都好大隻好真材實料炸豆腐真係即叫即整一上黎勁熱建議大家放一陣先食但係又唔好放到凍哂先食外面有一層又薄又香脆既外層一咬開入邊啲豆腐勁滑大推 一定要食呀自家製炸餃子炸餃子都好大隻好足料聽講仲可以買生餃返屋企自己整貪心既人叫得太多好耐都無呢一種食到好飽但係又好想繼續食但係又知道自己食唔落最後食唔曬投降忍痛買單走人既感覺
📣金祥排骨麵🍜

係2月24號呢個宣告的無堂食既日子之前