呢日經過灣仔汕頭街,見到一間好sharp嘅綠色外牆burger店,感覺好舒服,即刻入去試吓🤭 店舖分咗上下兩層,綠色同木系簡約風格為主,非常舒服🥰 上網search 下,原來佢哋係澳洲擁有自家牧場直送 Hunter Beef 安格斯牛到港🤩🤩 保證食到嘅每一個burger都係用100%全天然優質安格斯牛肉製造👍👍 麵包用咗我最愛嘅酸種麵包Sourdough🤩🤩 輕輕烤過,外脆內鬆軟😋 另外無論burger 醬汁或者薯條沾醬都係自家製,佢哋嘅醬汁真心好好味,好有誠意😎😎 特別推介佢哋嘅自家製黑胡椒醬同埋蕃茄醬🤩🤩 🌟N+ limited 意式香草莎莎醬漢堡 6安士安格斯牛腩肉芝士漢堡配上厚翠玉瓜、生菜、莎莎醬同香草parsley醬🍔 勁好食呀🤩🤩🤩個酸種包已經加曬分,安格斯牛腩肉burger好濃牛肉,夠juicy😍 好欣賞佢用咗翠玉瓜好特別👍 parsley 同salsa 醬令burger 更清新,超推介😎🌟N+ classics 自家製黑胡椒醬漢堡呢個咁經典嘅組合,只要個牛肉夠靚,肯定冇走雞😆 4安士安格斯牛肉芝士漢堡配上酸青瓜、洋蔥、蕃茄、生菜同自家製黑胡椒醬👍都係嗰句,靚牛肉係零舍

🌟N+ limited 意式香草莎莎醬漢堡

🌟N+ classics 自家製黑胡椒醬漢堡
呢個咁經典嘅組合,只要個牛肉夠靚,肯定冇走雞😆 4安士安格斯牛肉芝士漢堡配上酸青瓜、洋蔥、蕃茄、生菜同自家製黑胡椒醬👍都係嗰句,靚牛肉係零舍唔同😎 juicy 牛味濃🤩 配黑胡椒醬好惹味👍

🌟薯角 (買任何🍔加錢轉套餐)
勁大份🤩 新鮮即炸薯味香濃外脆內軟😍 最驚喜係佢嘅沾醬款款都好好食🤤 勁愛沾黑胡椒醬,少少辣,惹味又特別👍

🌟薯條(買任何🍔加錢轉套餐)
試埋佢嘅粗薯條,又係勁正😎配埋自家製沾醬或Cajun powder,好掂👍

🌟N+ sparkling lemonade
好清新又唔會過甜,同🍔係perfect match 👍

2023-05-20
  • N+ Classics