Burger’s Friend Forever,BFF,門面就寫住BFF,簡約舒適帶少少工業風,燈飾都好靚搵個位坐就可以去Cashier叫野食,有手套供應俾你食Burger,相當體貼餐牌當然主打漢堡,至尊漢堡、芝士漢堡、和牛漢堡、大啡菇漢堡等都有,款式都好多,沙律、小食、意粉都有供應,仲有少見既KETOGENIC既漢堡、曲奇、蛋糕餐牌啲相吸引到想快啲有得食丹麥藍芝士漢堡,我係一個忠實既藍芝士粉絲,藍芝士出名重名,唔係人人鍾意,但一鍾意就會愛上第一次食藍芝士既Burger,上枱已經超香芝士味,賣相好好豐富既感覺,即刻要食,估唔到既先係麵包皮,脆身有芝麻香,夾住醬同肉食多一份口感醬炒洋蔥都好有驚喜,又甜又香,一啖食晒,免治肉扒好味,配藍芝士好正,好似會膩時有洋蔥平衡下,相當好味份量好足,相當唔錯既漢堡,夠特別加錢做套餐,配洋蔥圈,賣相已經超吸引香脆夠味,正過薯條,真係正,仲有芥末蛋黃醬,即刻將洋蔥圈升級,好正無得輸既套餐,芝士忌廉焗菠菜大啡菇,賣相已經超正流晒口水一切開,大啡菇既汁流出好香鮮味,芝士兩種口味,外面焦香,入面半溶加埋忌廉絶配所有材料都好夾,大啡菇香濃多汁好味,芝士忌廉味濃,菠
餐牌啲相吸引到想快啲有得食

第一次食藍芝士既Burger,上枱已經超香芝士味,賣相好好
份量好足,相當唔錯既漢堡,夠特別

DANISH BLUE CHEESE BURGER COMBO 丹麥藍芝士漢堡套餐

DANISH BLUE CHEESE BURGER 丹麥藍芝士漢堡

加錢做套餐,配洋蔥圈,賣相已經超吸引
無得輸既套餐,芝士忌廉焗菠菜大啡菇,賣相已經超正流晒口水
所有材料都好夾,大啡菇香濃多汁好味,芝士忌廉味濃,菠菜滑而吸味,洋蔥粒香甜好味
整體好夾好好味,鍾意大啡菇既真係要食

洋蔥圈

洋蔥圈+芥末蛋黃醬

BAKED HUGE PORTOBELLO WITH SPINACH AND CHEESE    芝士忌廉焗菠菜大啡菇

芝士菠菜大啡菇

焗大啡菇

果然係Burger’s Friend,好多Burger選擇,真心正
估唔到小食都咁正,大啡菇焗得好好味
又舒服又好味,好正既漢堡店
能夠有咁多選擇又做到足料好味道就係有實力

#黑松露和牛絶對係第二選擇