2007-08-07
星期日晚(5-8-2007)8點幾9點去食晚飯,咩種類的食物都叫左d,粥粉面、炒小菜都OK。服務員的質素都幾好。叫左兩杯所謂既”精選飲品”,鮮窄芒果汁同鮮窄西瓜汁,但完全不知所謂,一d都唔似鮮窄囉,同飲糖水冇分別,同呃錢冇分別!!之後叫左個熱芝麻糊,好似漿糊咁,一"PAT PAT",叫人點食呀!換左碗椰汁西米露,以為會好D啦,點知仲衰,碗野成碗臭口水咁,完全令人難以接受!!果位水吧員完全係唔識整野既,咁既飲品、甜品都整得出,絕對係"勁"啦!!唔怪得知心粥館要請佢啦,原來係"人才"黎既。講真,D食物幾好都冇用啦,俾d咁既質素既飲品、甜品影響曬,叫人點再去幫襯呀!唔好話我身為香港人唔去丫,間舖開係酒店下面,完全影響曬香港既聲譽呀,d旅客都唔敢再黎香港消費呀!
服務員的質素都幾好。