2023-04-28 442 瀏覽
最近我同幾位朋友用togetda訂購咗御名園嘅四人套餐,真係超級抵食!不但價錢實惠,仲有好多好食嘅菜式!首先推介嘅就係鮮沙薑香茜豬手。佢哋嘅煮法真係正,豬手肉質鮮嫩多汁,加上薑同茜葉嘅香氣,令人好開胃!另外一款必試嘅菜式就係灌湯餃啦。餃子皮薄餡多,湯汁濃郁,入口爆汁,絕對係餃子控嘅最愛!如果你係燒味控,咁就一定唔可以錯過燒鵝皇。燒得啱啱好,皮香肉嫩,令人回味無窮!最後,我想推介嘅就係孔門魚咬羊啦。嚟御名園必試嘅招牌菜式,用嚟形容只有一個字:正!羊肉鮮嫩,魚肉爽脆,配上啲醬汁,實在太過癮!總括而言,御名園嘅四人套餐真係物超所值,除咗以上嘅菜式之外,仲有好多其他好食嘅菜色,真係非常推介大家嚟試下。御名園 (荃灣)荃灣眾安街68號荃灣千色匯I期5樓5A號舖

御名園 (荃灣)
荃灣眾安街68號荃灣千色匯I期5樓5A號舖