2022-06-13 98 瀏覽
呢間牛角包真心出色,蛋糕都唔錯,今次終於認真坐低食,平日晏就時間估佢唔到都多人,坐低後我第一時間竟然係睇食包😂之前去屯門分店食過小龍蝦牛角包三文治覺得勁好食,今次試吓真龍蝦🦞真龍蝦牛油果牛角包三文治 $128一嚟到見到好多龍蝦肉牛油果,旁邊仲有勁多嘅薯條🍟真係極之邪惡包都食飽,龍蝦肉唔算少,最緊要我個包熱辣辣好香又好脆,價錢都算合理,薯條都夠香脆,最鍾意食呢款薯條叫咗個午餐套餐係包咗龍蝦湯同埋餐飲,龍蝦湯真係有蝦肉,正呀,份量仲唔少餐飲我依舊揀咗蜜桃茶,覺得今次個蜜桃茶好飲啲😂1/2 慢煮燒黃油雞 $118佢隻雞貌似唔多得½,都係配咗好多嘅薯條。隻雞超級香,好香嘅孜然粉味,啖啖肉菠蘿牛角包🥐 $21呢個嚟到嘅時候又係超級香脆,外皮好似菠蘿包,而且食落去甜甜地,真係超級邪惡又勁好食嘅牛角包,無論係熱食定室溫食,食完超滿足士多啤梨千層酥 $32其實去千層酥係有兩隻味,店員話呢隻就比較出色所以我就揀咗,超多嘅士多啤梨,估佢唔到好香脆,而且啲吉士醬都唔算快溶,真係唔錯,同其他千層有得比

真龍蝦牛油果牛角包三文治 $128
一嚟到見到好多龍蝦肉牛油果,旁邊仲有勁多嘅薯條🍟

餐飲我依舊揀咗蜜桃茶,覺得今次個蜜桃茶好飲啲😂

1/2 慢煮燒黃油雞 $118
佢隻雞貌似唔多得½,都係配咗好多嘅薯條。
隻雞超級香,好香嘅孜然粉味,啖啖肉

菠蘿牛角包🥐 $21

士多啤梨千層酥 $32