2017-06-24 150 瀏覽
因為一直見電視都有介紹,加上又係facebook見到有不定時既廣告,好似好吸引咁,所以好想去一試。適逢朋友生日,所以約埋一齊去慶祝。去到開頭見到個刺身拼盤都好靚仔,點知去到自助區啲野食都比較少,我地係食19:00但去到條魚已經得返條骨都無再refill返…啲菜又得返幾條咁…都算喇。我地係黎食蠔 & 燒虎蝦,點知開蠔個位小姐可能開左成個鐘好攰啦,個樣開到好唔耐煩,黑晒面咁。相比起旁邊燒蝦個位哥哥,真係好大對比。個位哥哥好有禮貌又有笑容,仲會同啲客傾下計咁。最火滾係成餐飯未食完20:00連粥都未到就比杯溶晒既綠茶雪糕黎,跟手叫你埋單先🙄大佬,洗唔洗趕到咁呀? 21:00未夠就收爐,開蠔個位小姐就去執檯…應該唔會再去,因為食物質素又唔算高,但價錢就同酒店差唔多。講真堅失望!!!