2020-06-19
平時都好中意食健康食品,畢竟年紀開始大,機器都開始壞壞地,要學下點樣養生,所以上星期就去公司附近Port33既素食餐廳食我最愛既漢堡,而呢個用素肉做既未來漢堡就係我今日既目標。-✨ 未來漢堡套餐($78) (⭐⭐⭐⭐⭐/5🌟)滿分既漢堡!!!!!呢個未來漢堡係用左素肉漢堡排,不論質感同埋味道都係同真正既牛肉差唔多,唔知係幻覺定點,我feel到有肉汁係個漢堡到流出黎~~而最最最最重點就係佢塊芝士,芝士味仲重過真正咁芝士,勁邪惡~~~必食漢堡之一-✨ 炸薯條(跟餐) (⭐⭐⭐⭐/5🌟)本身以為Loving Hut既炸薯條會好油膩同埋外型同正常薯條差唔多,點知原來都幾大唔同、幾有驚喜~ 炸薯條形狀好似波波咁,好得意,加上應該係同左植物油炸,所以完全冇油膩既感覺!-✨ Nestle有氣礦泉水(跟餐加$5) (⭐⭐⭐⭐/5🌟)好少可見到餐廳有賣呢一種有氣礦泉水,有氣可以過下氣水癮之外,仲好健康tim~————————————————————————————#BE新蒲崗#BE誠實豆沙包
✨ 未來漢堡套餐($78) (⭐⭐⭐⭐⭐/5🌟)
✨ 炸薯條(跟餐) (⭐⭐⭐⭐/5🌟)
————————————————————————————
#BE新蒲崗