(非會員)
2008-10-22 5 瀏覽
好耐之前睇雜誌介紹過話呢度羊菜式既水準幾高,由於我一家人都好鐘意食羊,就想黎呢度試好耐,之前無book位直接去到話無book位要等多兩個幾鐘先有位,就放棄左...到上個星期預先book好哂禮拜日,我地其中一人照原定時間先到攞位,竟然沒有waitress上前問過一句說話,沒有waitress serve佢...直至半個鐘頭後各人抵達,都沒有一個waitress上前去serve我地....我後來示意點菜,個waitress聽罷再重覆order,本以為滿心期待既食物好快送到,點知個main course同lamb chop上哂,點解果半打生蠔都未黎??! 咁就叫另一個短髮waitress過黎,嘩,佢既態度簡直惡劣到爆!!!! 以下係我同個短髮waitress既對話:我: 我地order左半打生蠔仲未黎??!短髮waitress: (黑哂口面咁) 我地無生蠔架喎我: 無?!? 我地order左個fresh oyster喎!短髮waitress: (仲勁黑哂口面咁) 我地無生蠔架喎..我: 無,但係menu度有喎..fresh oyster喎!短髮waitress: (仲勁黑哂口面咁) m
以下係我同個短髮waitress既對話:

我: 我地order左半打生蠔仲未黎??!
短髮waitress: (黑哂口面咁) 我地無生蠔架喎
短髮waitress: (仲勁黑哂口面咁) menu係有,但係今日無貨喎..
我: 咁點解頭先個waitress落單時唔講,落左單無都無過黎通知我地??!
短髮waitress: (仲勁黑哂口面咁) 咁我去check下啦...

過左一陣,個短髮waitress過黎講話: 我地今日無生蠔,你想食海鮮就自己睇下後面個board啦!!

嘩,個短髮waitress d死人態度簡直令我地髮指呀!!!
我地都唔想係間restaurant度再逗留更長既時間,成班人拿拿聲食哂就閃喇!!

呢間野既食物水準好一般,唔覺咁值得推介...另外,我地8點鐘開始食,8點半已經得返我地一台人,成日仲要扮到好似好難book咁,勁嬲囉!!!
根本無咁多人食!! 仲要係menu每頁底講明話你見到menu咩價錢,就係俾咩價錢,意指佢地無加一...梗係啦,佢地根本無service可言,又何來有加一既需要呀??!

我唔會再黎食 + 亦唔會介紹朋友黎食..really bad experienece!!!!