2022-09-23 103 瀏覽
bookmark左呢間好耐,一直俾佢個靚靚帳幕環境吸引,今次終於揾到frd子陪我嚟🤩 餐廳室外環境較大,但都有唔少大風扇吹住,所以唔會太熱👍✨泰式生蝦 - 擺碟幾精緻,蝦肉幾爽口,配埋生蒜&辣椒同埋佢個秘製醬食幾有風味~✨小食拼盤 - 有炸魚,燒菠蘿,洋蔥圈,泰式魚餅同墨西哥片,炸魚幾香脆,菠蘿燒得甜😋✨帶子蟹肉南瓜意大利飯 - 份量好足!質地幾creamy好夠thick, 每啖都食到南瓜蓉同蟹肉😍仲有個帶子煎到半熟,肉質好嫩滑😻✨士多啤梨乳酪瀑布蛋糕配雪糕 - 有得玩有得食好過癮😂睇住d瀑布流落嚟好治癮!乳酪味酸酸甜甜我地幾鍾意😋✨戀愛預告 - 勁吸睛啊,清甜得嚟又幾消暑,唔錯 ☺✨阿婆的秘密 - 個名好gag, 阿婆=Apple, 好香蘋果味但又唔會太甜,解膩一流!

餐廳室外環境較大,但都有唔少大風扇吹住,所以唔會太熱👍

泰式生蝦

小食拼盤

士多啤梨乳酪瀑布蛋糕配雪糕

✨戀愛預告 - 勁吸睛啊,清甜得嚟又幾消暑,唔錯 ☺
戀愛預告

阿婆的秘密