2023-08-16 25 瀏覽
#搞串個pantry而家越來越多自助串燒舖🔥,睇住串燒自己轉下轉下⭕️,可以同朋友傾吓計💬, #串燒 又燒得靚😍。今次就由腐腐👩🏻‍🔬我帶大家去一間位於 #旺角 嘅自助燒烤 #放題 啦!夜晚🌙嚟食,大人嘅價錢係$208起,小童就$118起💰。🍭棉花糖平時一係就燒得唔夠流心,一係就太過燶🤨,今次見佢轉住轉住咁燒,好容易控制火候,燒棉花糖真係好正😛!🥗秋葵串燒梗係唔少得蔬菜🥬,秋葵出面燒到香,而入面黏黏哋😆,口感好豐富,幾好。🐮牛肉望住牛肉慢慢燒熟就可以攞上嚟食😋,火候啱啱好嘅話,有好香嘅炙燒味之餘,肉質都係最佳狀態,唔錯🥰。🐷五花腩肉燒烤配肥膩邪惡嘅肉類就最啱🥳!燒完之後五花腩肉嘅油脂迫晒出嚟,好香😋,幾好食。
#搞串個pantry

🍭棉花糖