2021-08-30
今日有朋友上黎屋企作客,緊係要搵好野食招呼佢啦!問左住係屯門既同事,佢地介紹左呢間Dr. Italian pizza,我放工即刻去買!呢間Dr. Italian係gogo mall,好近,一上電梯就見到。呢到啲pizza好多新奇款式,連芫茜pizza都有真係中西合壁,勁到我怕朋友唔岩食,如果唔係都好想試下!唯有下次再黎try try海鮮pizza,就咁望落去都好足料,真係好抵食!薄批食落卜卜脆,入口啖啖海鮮,好正!煙三文魚pizza,呢個我同fd都勁中意,上面三文魚夠咸,配上薄餅食好夾,底下係勁香既千島醬,食到唔停口肉醬意粉,蕃茄味好出,唔會得個咸字,酸酸咸咸咁,唔錯。肉絲意粉,呢個相對肉醬意粉就無咁濃味,岩晒啲口味無咁重既朋友仔。脆薯寶同雞軟骨,勁脆勁香,食落又唔覺得好多油,都隔油隔得幾好,食到變肥仔,正!
肉醬意粉,蕃茄味好出,唔會得個咸字,酸酸咸咸咁,唔錯。