2015-07-06
星期一晚準時收工就即刻沖去尖沙咀Goobne Chicken,6:30到都要等大約30分鐘先有位,雖然眼見裡面有不少空位,但都俾人book左,所以下次都係預早book位好啲。呢度每碟食物都要百幾蚊,皆因分量十足,我地兩個女仔叫左一份韓式烤雞同豬手,黎到嘅時候不禁『嘩!』左一聲,冇諗過係咁大碟!皮脆肉嫩,有十幾件雞,但辣味唔夠特出韓式辣醬豬手,咬落唔肥膩,充滿骨膠原嘅感覺,好野味,正!食啲咁刺激嘅野,一定要order呢個飲品舒緩一下,唔記得叫咩名,但基本上每枱都會叫的,到時指一指隔離枱杯飲品就得。用餐時間得90分鐘,我地兩個食咁多野,90分鐘真係唔夠,夠鐘時侍應會要我地先埋單,但冇趕我地走,最後我地要多20分鐘先KO曬啲食物。推積如山嘅骨頭侍應多是韓國人,個個英文流利,亦有香港人侍應,所以一定溝通得到。
皮脆肉嫩,有十幾件雞,但辣味唔夠特出 韓式辣醬豬手,咬落唔肥膩,充滿骨膠原嘅感覺,好野味,正! 食啲咁刺激嘅野,一定要order呢個飲品舒緩一下,唔記得叫咩名,但基本上每枱都會叫的,到時指一指隔離枱杯飲品就得。 用餐時間得90分鐘,我地兩個食咁多野,90分鐘真係唔夠,夠鐘時 侍應會要我地先埋單,但冇趕我地走,最後我地要多20分鐘先KO曬啲食物。
推積如山嘅骨頭 侍應多是韓國人,個個英文流利,亦有香港人侍應,所以一定溝通得到。