焼肉スマイル (燒肉smile)

YAKINIKU SMILE
2024-09-25 820 瀏覽
今日食台式燒肉真係好開心!裝修用左全木系,望落係勁舒服。呢到係叫套餐或單點燒用,唔係任食,仲可以隨時配上台式飲品、甜品同主食。叫完野食可以到沙律自助吧食住等,選擇好多,食得特別開心,可以隨意搭配,清新又健康。極上盛品真係唔錯,好多款式肉類,包括左魚、蝦同牛肉。魚肉鮮嫩一大粒骰子魚肉,一路燒一路聞到好香味。大蝦好新鮮,肉質彈牙。不過最最正都係啲牛肉,燒到7成熟就價,味道十足勁香肉味,食落亦好軟身,最緊要係好乾淨食完都無肚痛肚屙。豬肉套餐配上韓式辣醬汁真係好好味,幾個部位既豬都唔係好識分了,咬下去肉質鮮嫩,唔會好多肥油肥膏,食得好滿足雞膝軟骨則是另一種享受,肉質軟滑,咬下去彈牙又有嚼勁,完全唔會膩,非常適合當小食。主食有得揀蔥油溫泉蛋飯或雪蟹膏拌飯,兩款都好適合配上燒肉食。蟹膏好香濃,份量超多。不過個人覺得太搶味,反而蔥油蛋飯配燒肉仲出色!呢到燒肉真係好出色,無論係環境、舒服同野都係一流,一定會再黎!
今日食台式燒肉真係好開心!裝修用左全木系,望落係勁舒服。

極上盛品真係唔錯,好多款式肉類,包括左魚、蝦同牛肉。