2024-04-02 533 瀏覽
一坐低,就有籃香噴噴既麵包上枱🥖🧈首先講下蒜茸包,十分香脆,包面脆,包心軟熟,外脆內軟又香口!芝麻包中間夾住冰凍既牛油🧈,冰火芝麻包,好似食緊零糖份菠蘿油咁!前菜軟殼蟹芒果沙律🥗軟殼蟹大大隻咁,炸到超脆口,入面既蟹肉好正,用芒果黎配搭絕對一流,就咁食軟殼蟹可能會有少少濟,但夾埋芒果同沙律菜一齊食,就變左令人開胃既前菜💕Pavia Special Pizza🇮🇹呢個係餐廳既精選薄餅👏🏻材料有蘑菇,黑松露醬,火煎菜,馬蘇里芝士🍕Pizza成日食,但較少餐廳會用黑松露醬焗pizza, 好香,再加埋磨菇,野菌味勁香,個感覺似黑松露雜菌意大利飯,鍾意食雜菌既食家絕不能錯過!👏🏻👏🏻👍🏻香煎智利海鱸魚🐟鱸魚原條上!😍😍😍店員一放低條魚,隔離兩張枱即刻望住!因為勁香!煎到卜卜脆!魚皮香口脆口,魚肉鮮甜似蟹肉,基本上可以唔使沾醬,淨係食脆口同鮮味已經夠唒!總結:Pavia呢間餐廳,用料靚,廚藝好,環境舒適,已經book左下個月再食啦!🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

前菜
軟殼蟹芒果沙律🥗