🧑🏻‍🎓前排P仔同朋友去旺角食完飯之後想再食啲甜嘢,醒起喺黑布街有間想試好耐嘅黃店甜品舖,於是就去試下!🍨佢哋嘅甜品款式都幾多,而且全部都擺盤好靚好好食咁,幾經辛苦之揀到要食呢個士多啤梨拿破崙。🧈一上枱嘅時候P仔嘅第一個反應就係覺得真係好靚,而且都幾大份,三層嘅拿破崙夾住啲吉士醬同士多啤梨醬。一切落去個下就知佢勁酥脆,入面仲有啲空氣感好好食!🍓至於味道方面,拿破崙有幾香嘅牛油味,配埋吉士醬同士多啤梨醬嘅微甜幾唔錯!不過藍莓同士多啤梨就比較酸咗少少,如果就咁食就都幾酸,但係配埋雪糕同啲醬就嘅話就好唔錯,啱啱好中和返成件事,所以好快就可以食曬成個!🍰整體嚟講呢個甜品真係好唔錯,有機會想試埋其他嘢,全部都好靚好好食咁!

士多啤梨拿破崙

10 分鐘 (堂食)
士多啤梨拿破崙