2022-11-06 119 瀏覽
先講餐廳嘅環境,其實佢前身係食韓國燒烤,不過佢哋搬咗地址,聽聞開咗間食川菜嘅,就去試吓個lunch先啦!因為佢個位比較特別,當初行入去以為餐廳未開,餐廳裝修有懷舊味道,睇一睇個餐牌,其實都唔算平。中午亦都沒有特別嘅優惠。嗌咗啲前菜,麵,小炒⋯⋯整體評價來講都好一般般。雖然係川菜但係佢都比一般嘅多油。味道亦都唔算好正宗。佢有水煮同酸菜魚⋯⋯平均一個要超過三百幾蚊,都真係唔算平。好多出名食川菜嘅餐廳都係呢個價錢甚至乎更平。所以我冇叫🙆🏻‍♀️佢有打邊爐,價錢同出面嘅都差唔多,食物質素我就冇試。希望佢係因為啱啱開業,所以質素仲係一般般。服務方面,因為我去嘅時候並唔係好多枱客,所以服務都算好好。服務員都會好細心咁推介有啲咩好食。我俾意見嘅時候佢哋都欣然接納。