2021-09-30
朋友介紹話小朋友都好啱去嘅Bar🤩我話Bar小朋友都去得㗎? 雖然佢話細唔細都十二三歲啦😁但係都未試過去Bar喎😅會唔會有人食煙飲酒㗎🤔飲酒就有👍食煙就唔見有喎😂🤣入去坐低我哋第一次坐Bar臺望住出面個view好正架♥️ 呢度啲裝修好靚呀👍小朋友好好奇問點解黑媽媽🤣😂我話Bar係咁㗎🤣😂我就介紹咗佢Fruit Punch🍹 小朋友話好好飲好多士多啤梨味🍓d士多啤梨仲可以食添🍓而且呢個係冇酒精飲品嚟嘅👍我自己呢就飲咗個NightCore🍸 有士多啤梨同奶甜甜地幾好味😍呢度啲嘢食好啱小朋友同埋我食😋我哋首先叫咗個牛油果鮮蝦🦐沙律🥗, 唔好睇佢細細碟呀😅啲菜好新鮮啲醬汁係芝麻醬有少少酸酸地嘅醋醬汁👍啲蝦呢係用新鮮蝦♥️好彈牙起碼有成四隻🦐呀😁😁食咗呢一碟都飽飽地啦😅😅小朋友又係食薯條嘅時間喇🤣😂原切薯條配松露醬, 超多薯仔蓉真係圓切㗎😍上面呢就撈曬啲松露醬條條都有脆卜卜好味😋😋主菜卡邦尼意粉流心溫泉蛋🍝 唔好睇到細細碟呀,原來撈起上嚟好大碟架😍😍仲諗住阿女一個人可以食得曬㗎🤣😂因為呢佢上面嗰隻流心蛋呢撈埋啲卡邦尼醬汁好好味😋意粉又軟淋淋仲有少少咸嘅應該係火腿肉超級好味😋👍兩個人食啱啱好😂🤣四式芝
呢度啲嘢食好啱小朋友同埋我食😋
四式芝士homemade pizza 🍕最鍾意就係Homemade 嘅pizza♥️因為佢唔油㗎好爽好脆 四重芝士真係好正🧀🧀🧀🧀其實食一塊都真係飽架啦😅😅
最終嘅目的甜品嚟啦😁😁呢度嘅牛窩夫係出名好味㗎😋😋甜鹹一樣yummy😍提拉米莓莓牛窩夫係甜品泥架🧇🍦 牛窩夫上面仲有個好大個嘅ice cream仲有啲士多啤梨同埋berry嘅醬仲有啲拖肥醬同Terimisu 嘅醬食落去仲係脆卜卜好好味number one💯💯 佢仲有杯Rum酒畀你到落牛窩夫度食㗎😁到咗落去又幾好味喎有少少酒香味😋😋Perfect😍