2024-01-09
預早book 定outdoor透明房同友人慶祝生日雖然話就話有minimum charge 不過2個人,飲3杯酒左右就已經meet 到其實已尖沙咀地段,有一個咁靚嘅私隱度極高嘅房,真係無乜得好挑剔,如果想約會下都係一個幾唔錯嘅選擇。俾大家睇下個環境先,都幾IGable我地叫左9個course 嘅menu*******優惠申報 (請注意⚠️)******折完都只係$888******************************服務都幾好同細心,有留意住食客嘅速度,值得加分。當然唔係每個course 都好驚艷我覺得有3個course 係幾好嘅,天婦羅,牛舌芯同海膽多士。明太子同個花好夾,個漿做得幾好,夠薄,同唔算好油。牛舌芯好脆,熟度拿捏得幾好,同無花果襯得幾好。另外個多士厚得黎都外脆內軟,但唔會好大陣牛油味,無搶左魚子同海膽嘅鮮味。不過個海膽如果可以再新鮮啲就再perfect d. 咁嘅份量都generous.其他course 就不過不失啦,俾大家望望Overall 人均連加一 $ 1200左右完全好ok!不過下次有新菜單先會再去。
雖然話就話有minimum charge
不過2個人,飲3杯酒左右就已經meet 到
我地叫左9個course 嘅menu
*******優惠申報 (請注意⚠️)******
[咁岩做緊優惠]折完都只係$888
服務都幾好同細心,有留意住食客嘅速度,值得加分。
當然唔係每個course 都好驚艷
明太子同個花好夾,個漿做得幾好,夠薄,同唔算好油。
牛舌芯好脆,熟度拿捏得幾好,同無花果襯得幾好。
其他course 就不過不失啦,俾大家望望
Overall 人均連加一 $ 1200左右
完全好ok!
不過下次有新菜單先會再去。