2015-11-26 5519 瀏覽
今次好失策地忘記記低餐牌,不過都好想share下啲食物同環境比大家參考下。我地4個人去食生日飯,入到餐廳覺得有啲迫,所以選擇左坐屋外,雖然係路邊但果個位好少車會轉入去,加上天氣涼涼地,好舒服。坐好就落單叫菜,不建議你叫侍應介紹,因為根據我是晚既經歷,佢只會介紹餐牌上最貴既野食,由最貴開始叫你選起,問佢有咩特別都講唔出。炸魷魚,有驚喜!味道調得很好,炸皮恰到好處,魷魚新鮮軟口,推介牛仔tar tar,正常,不過不失帶子,也是不過不失,順帶一提,侍應主動提意加錢加一隻帶子,因為餐牌pre-set係3隻而我地4個人,我地當然接受,之後唔夠一分鐘返黎同我地講因為比多隻我地就賣唔到另外2隻帶子所以唔加得😓服務好奇怪,叫我地要多一份,最後我地當然無要到Paella,味道好淡,不推介,海鮮也不算新鮮鴨脾,好滑口,味道不錯牛,不夠Juicy,一般順帶一提,侍應不停叫我地食野,快啲食,但其實又唔係不人第位,我地已經話左我地想傾下計先,佢都不停叫我地食野又話呢餸凍,好似忽然帶左一個好長氣既媽媽一齊食飯咁,其實都幾disturbing

炸魷魚

牛仔tar tar,正常,不過不失
牛肉tar tar

Scallop

Paella,味道好淡,不推介,海鮮也不算新鮮
Seafood Paella

鴨脾,好滑口,味道不錯
法式油鴨肶

牛,不夠Juicy,一般

2015-11-11
慶祝紀念