位於西灣河既手撕雞專門店,呂錦記,舖面簡潔,專做外賣,手撕雞既款式勁多🙉原味、麻油、五香花生、川辣、香辣、印度魔鬼…🐤,仲有水晶雞,超多選擇👍🏻蟲草花水晶雞,半隻,原裝錫紙包住保溫又保留香味同雞汁,一打開就好香✨個人好鍾意食雞胸,胸肉出奇地嫩,拍得住慢煮雞胸😗高質,雞髀就更加唔使講,滑到一個點,唔知講咩好,味道都好好,唔係味精咸,食得出雞味、肉汁等原汁原味,推介!🥳主角:原味手撕雞,包裝整齊,真係好香,手撕細細舊咁,一口size,份量勁多,原味手撕雞個人覺得好重雞味,正🤤無油膩感而口感質地好好,肉質都相當嫩,愈食愈想食💗真係好原汁原味真材實料既手撕雞👍🏻食到最多既係雞味而唔係調味料,鍾意食雞既真係要試,下次食過第二隻味😝