2024-05-24
和道屋⛩️位於尖沙咀加連威老道46-48號恆隆銀行大廈地舖及閣樓,推出咗全新90分鐘壽喜燒半放題,壽司刺身串燒都有,仲要主打日本A4和牛、北海道米豚、廣島牡蠣😍高質又吸引,上到黎環境夠晒和風,個清酒櫃好吸睛🤞🏻放題開始⏰和風沙律清一清口腔先,時令刺身五切,三文魚、油甘魚、希靈魚、帆立貝、八爪魚,相當新鮮而帆立貝仲好甜😋師父即握壽司任食,賣相好靚,⼀口size,食得出既好功夫👍🏻火炙三文魚同火炙左口魚邊都燒到魚油好香,好味🥳香蔥吞拿魚蓉好足料好鮮,係滿足既感覺😇海膽魷魚濃味,紫菜好脆,正即叫即生燒既串燒,勁香勁大串🍢鹽燒和牛粒,牛味好濃,肉汁爆炸,燒得好好味🙌🏻明太子雞腿串,好好味既配搭,將燒雞肉層次提升😆千歲米豚腩片,燒得香脆惹味,依個時候加埋溫泉蛋紫菜飯食😮💨升天既感覺🪽海白虎蝦天婦羅,味道唔錯,甲羅燒好好味,蟹味係口入面停留好耐🥰主角壽喜燒,日本A4和牛任食,油花靚,牛味又濃,同壽喜燒湯都好夾🍲北海道米豚夠晒薄身,口感唔錯,廣島牡蠣驚喜,好濃既蠔味,推介!🫶🏻整體豐富到爆驚奇左真係樣樣都好味🤤仲要星期一至日任何時段都有得食,要黎朝下聖啦🏵️