蛋蛋蛋蛋蛋….全部都係蛋急急如律令召喚所有蛋控!勞蘇食最愛就係蛋,炒蛋滑煎蛋香水波正溫泉爽…實在太多正既蛋一於同大家訪尋訪尋,推介推介佳記茶餐廳,睇落坐落叫落都係普通茶記一間,正正常常,都舒服既,餐牌算係類似翠華咁既茶餐廳到底賣點係咩,好快就出現勞蘇食推介 —— 炒蛋,上枱普通一個炒蛋,望落炒得唔錯,一食點估到,滑到一個點,蛋汁好正,口感一流,生熟度完美係美式炒蛋,蛋味非常濃,啖啖都好似蛋黃咁係我食過其中一個最好食既炒蛋點估到$3x隨時好食過百幾蚊既all day breakfast配埋火腿好好好好好好好正沙爹牛肉米都有驚喜,湯濃而個沙爹好味,少少甜,米粉淋身好掛湯好好味另一個係特別早餐,白汁白菌雞絲螺絲粉,好creamy好香濃,好味既,有少少金寶湯feel,但都好正奶油豬就正常咁啦勞蘇食平時真係好少寫一餐半餐早餐或茶記,但今次個蛋真係無得輸夠膽講係暫時蛋控大募集中最好食既美式炒蛋個性價比高到無朋友,絶對無雙,住得近佢真係幸福#之後去食左幾日都係keep住個水準#第一次食茶記早餐要寫食評
蛋蛋蛋蛋蛋….全部都係蛋
一於同大家訪尋訪尋,推介推介

到底賣點係咩,好快就出現
係美式炒蛋,蛋味非常濃,啖啖都好似蛋黃咁
係我食過其中一個最好食既炒蛋

沙爹牛肉

白汁白菌雞絲螺絲粉

奶油豬

夠膽講係暫時蛋控大募集中最好食既美式炒蛋
個性價比高到無朋友,絶對無雙,住得近佢真係幸福

#之後去食左幾日都係keep住個水準
#第一次食茶記早餐要寫食評