2022-12-01
Two Ediots,位於灣仔,城市之中,一入黎你就會有一種好唔同既感覺,半開放式,好有空間感,燈光又warm,非常舒適既感覺🛋坐落已經感覺好chill,餐牌當然主打Burger,一般既burger有齊,特色既都有好似軟殼蟹牛肉漢堡🦀仲有好多小食,洋蔥圈、雞翼咁,相當吸引😍啡菇芝士牛肉漢堡,超豐富賣相好吸引🍔包幾腍身吸到肉汁同茄汁,主角之一既啡菇,佢有炸過既,一咬😳爆芝士,好多汁好好味🤩因為炸左所以保留晒啲汁同芝士係入面,又鮮又濃又香又正,非常高質既啡菇,菇粉真係要食🤤到另一主角,免治牛肉漢堡扒,有一塊芝士溶住包住左,厚身,肉汁好多,牛味都好夠,相當好味😆相當唔錯既漢堡驚喜黎喇,🐻勞蘇食🐻推介你 —— 炸蠔🎉漢堡加錢做combo,有得揀薯條、洋蔥圈等,見有炸蠔諗住試下,上枱發現唔係平時個啲炸厚粉蠔,好大隻😌一咬大爆汁,蠔味超濃,成口都係非常好味😋Juicy到傻,絶對要食🌊Ediots Garlic,蒜味香草雞翼,算幾抵食,唔乾,蒜味就唔濃,但都好味👍🏻咁香口就梗要配埋杯生啤,爽到爆❣️非常Chill既環境氣氛 x 超級炸蠔 x 好味burger x 抵食/飲價錢😆你唔會相信飲啤酒個價錢,
非常Chill既環境氣氛 x 超級炸蠔 x 好味burger x 抵食/飲價錢😆你唔會相信飲啤酒個價錢,係灣仔唔想捱貴又想Happy hour Chill下實在係好選擇😮💨