2022-08-11 70 瀏覽
講真芋丸芋泥難食到pk,仲敢叫自己初芋做招牌野,服裝態度仲要勁差,有個gel 頭嘅(估計係店長),明明我同其他frd排先過其他人,但係就人地入先,個gel 頭老話咩2人臺優先喎,咁如果係咁2個2個咁入,d 4人臺咪一直都有人坐緊我咪又一直咁等等等?😅入到去 fing 左勁耐手都無人黎,樓面得返個妹妹仔1個人做晒(勁慘 1個人招乎4 5 臺客),個gel 頭老淨係坐係櫃台後面唔知jm9,最後要自己行出去先oreder 到,間野仲要收左你錢先感覺好似佢收左錢之後是但pat d 野比你食。綿綿冰同芋丸鍋d 煙睇落係幾靚,但其實只不過係加d 乾冰同熱水,成碗野難食到嘔,首先芋丸鍋(嗌左楊支甘露):d 芋丸完全無味,好似食緊泥膠,芋泥有陣餿味又酸,其他配料都好難食,紅豆、荔枝都係罐頭野,成陣化學味,桃膠真係好似食緊膠咁,仙草佔左成碗野嘅6成到,感覺好似食緊齋仙草楊支甘露算係還好個個,不過就好甜,食落好膩呢個鍋完全唔抵食,成兜野成本都唔知有無30,比咁多錢唔該比返應有嘅質素,唔係攞黎睇d 乾冰淨d 煙出黎 嘩~一下就算綿綿冰(紅莓谷):碗野細到pk 仲好意思收98😅,d 士多啤利勁酸,成兜野除左d

首先芋丸鍋(嗌左楊支甘露):
楊支甘露算係還好個個,不過就好甜,食落好膩

綿綿冰(紅莓谷):
碗野細到pk 仲好意思收98😅,d 士多啤利勁酸,成兜野除左d 冰無樣食得

總之呢間垃圾真係執7左佢算啦,食水深,態度差,野食難食,招牌野唔得,我去食鮮X仙唔好?

2022-07-26
45 分鐘 (堂食)