2019-02-20
今次夜晚去咗依間餐廳食貪佢無人唔使等。散叫加錢加湯同嘢飲。包脆卜卜。忌廉湯幾creamy幾濃味。啱晒食開重口味嘅朋友。小食係炸魷魚圈同薯條。都好似新鮮炸嘅。好似淨係得茄汁點。魷魚點茄汁唔match。唔點又無乜味。麻麻。這個蜆有很多蒜味。反而唔係好食到白酒。不過都好好食。無食到有沙。幾好睇返都唔記得係乜餸嘅茄汁意粉。餸得好少。所以無印象係乜味道淡淡的。無乜汁。意大利飯。還可以。味道比較淡。餸都係比較食。 Not good。等咗勁耐嘅pizza。餅邊同係脆脆的餅乾。唔似pizza囉。海鮮都係無乜味。餅邊比例太大。麻麻哋。Mocha就正正常常啦。有個拉花都算有心思。食飯時間全間嘢得我哋一枱包咗場咁款。總結無人的原因可能唔地理位置不佳。另外應該係食物味道平平。有種homemade feel。價錢唔算平。
Mocha就正正常常啦。有個拉花都算有心思。