2019-01-31
1988 瀏覽
話說小弟生日想搵個地方叫d friend一齊玩逼佢地同我慶祝 咁啱其中一個話黎過呢間”棋吧” 話地方環境唔錯 又有好多boardgame玩 咁我就打去問問包場啦個package ok喎 包沙律、小食,主菜就兩款意粉,每人一杯野飲,可以加錢轉cocktail,由6點包到11點,計埋加一都係二百蚊位到我地又真係玩足5個鐘喎,店員都好好服務,會主動問我地需唔需要教game佢地見我地咁多人,都推薦左幾隻party game我地玩,其中一隻傳情畫意真係笑到我地標眼水!最後原來個package包埋一set rainbow shots, 人人都有一杯,店員喺我地面前倒出黎,會慢慢變色的!好神奇!即我地廿幾人佢就拉左廿幾杯出黎,勁!搵啱地方所以呢個生日我就過得好愉快喇!
搵啱地方所以呢個生日我就過得好愉快喇!