2021-12-09 430 瀏覽
鋪仔細有鋪仔細嘅好處!!朋友介紹,尖沙咀有間雞煲可以包場絕對係細舖先可以做到。私隱度極高😎😎😎首先透過WhatsApp同負責人傾左食咩先,之後就無後顧之憂啦🤤🤤🤤一行10人有嘢食有音響,仲有專人serve 我地tim! 前菜叫咗黃金豆腐拼雞脯魚干,同埋陳皮骨拼黃金魚皮。感受: 豆腐皮薄炸得啱啱好,外脆內亂滑。雞脯魚竿就正常啦。陳皮骨係好有陳皮味,月照會越香,但係啲骨就大粒咗啲。最尾黃金魚皮就好大塊,係講緊塊塊魚皮都好大塊,出面好少有咁大片。 👍🏻👍🏻之後仲有酒地秘醬蟶子皇🤤🤤私房菜式。之後仲有鍋吧龍蝦,荷香臘味糯米肉蟹飯,時令海鮮煲,金湯娃娃菜,麻辣雞煲,打邊爐配左牛頸脊、蓮藕,淮山,原隻花膠筒!會推介:鍋巴龍蝦、荷香臘味糯米肉蟹飯、麻辣雞煲配花膠筒變麻辣花膠😆😆😆😆Btw 唔知點解分享唔到相😮‍💨提外話:音響設備正! 10飯包鋪低消5800(食下海鮮好快夠,最緊要有case manager 幫手安排!)
鋪仔細有鋪仔細嘅好處!!
一行10人有嘢食有音響,仲有專人serve 我地tim!

前菜叫咗黃金豆腐拼雞脯魚干,同埋陳皮骨拼黃金魚皮。

之後仲有酒地秘醬蟶子皇🤤🤤私房菜式。

Btw 唔知點解分享唔到相😮‍💨

提外話:音響設備正!
10飯
慶祝紀念