唐記集團愈黎愈開得多 成功真係有佢原因👍🏻因為夠哂方便 快捷 多選擇 最重要係包裝方便 , 易於攜帶又衛生👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻成功真係不無道理!今次係地鐵站買左蓮蓉包 叉燒包 白饅頭 仲有我最喜歡的燒賣同估唔到呢到都有的足料糯米雞🐤🐤🐤其實真係幾多選擇 而且佢地仲愈出愈多產品 下次要試埋糖水先🤤🤤啲包好足料 料多(特別係叉燒包) 而且個包都好滑身 調味又剛剛好👍🏻👍🏻我個仔都要搶住食🤭 真係岩哂一家大細都食得 做早餐都得😘另外糯米雞有別於快餐店既糯米雞 非常足料,果然同個名一樣 夠哂足料🤩🤤除左包之外 我一定會買埋燒賣 因為唐記d燒賣就好似酒樓個隻咁 有粒蝦係上面 下面舊肉又好有口感 真材實料👍🏻👍🏻👍🏻好好食😍😍美中不足係呢間分店無提供凍包 變左拎返屋企第日食就無咁方便 不過咁多選擇 一個鋪頭又邊會放到咁多產品係到 咁都好合理👍🏻👍🏻
唐記集團愈黎愈開得多 成功真係有佢原因👍🏻
成功真係不無道理!