2020-03-01 225 瀏覽
又K.O一間bookmark左好耐既餐廳。「包販子」 ,入內地方唔算大,但感覺好舒服,周圍都暗藏E.T 外星人。包販子除左賣「包」之外,重有意大利粉、All Day breakfast、Egg Benedict ...... 款式唔少,簡左幾樣熱門食物試下先。妹妹一人獨享意粉,好香菇菇味。鹽酥菇炸粉薄好味,阿媽雞翼略為普通,牛油果紫菜軟殼蟹包味道唔錯,但食完一個個感覺重好空虛,咕嚕雞包同我想像味道有出入,我唔太喜愛。甜品嗌左個陀地西多,呢個有驚喜喎,好食,西多配花生味雪糕加花生糖,唔漏好香好味😛.#咕嚕雞包 #牛油果紫菜軟殼蟹包#溫泉蛋白汁忌廉菇菇扁意粉#鹽酥菇#陀地西多#阿媽雞翼#西柚檸檬梳打 #咸檸七 .包販子 (太子)📍太子通菜街254號地舖 @ 包販子

#咕嚕雞包
#牛油果紫菜軟殼蟹包
#溫泉蛋白汁忌廉菇菇扁意粉
#鹽酥菇
#陀地西多
#阿媽雞翼
#西柚檸檬梳打
#咸檸七
包販子 (太子)
📍太子通菜街254號地舖 @ 包販子