餐廳: 車仔麵世家
資訊:

2018-11-20 1154 瀏覽
夜晚放工好想食車仔麵~OPENRICE一搵就見到呢間啦~又咁岩近我所以就行去試下啦~~夜晚時間未夠7點 成條街已經好靜不過呢間麵店都有4-5個人 算係咁啦~坐低先知原來係要行去叫野食同比錢先~ 好似食麥當勞咁~~不過無所謂啦~間店唔多人又靜 我都冇咩問題!~$42 三餸麵~ 包野飲 可以揀汽水或檸茶檸水凍熱都唔洗加錢!不過好耐冇飲過枝裝汽水 所以就叫了~~揀咗豬紅 魷魚 雞翼尖 再要麻辣醬首先係 - 麻辣醬好正! 好香~ 不過唔算好辣 但過口癮就十分足夠~~豬紅就OK啦 不過不失 雞翼尖就好細隻 不過都入味 同埋都有4-5隻 份量足魷魚就真係麻麻地.... 好硬 唔係爽脆嗰隻.. 下次會叫其他野了~另外仲有啲芽菜比你 唔錯! 即刻健康咗一秒.. 哈$42有野飲既DINNER 唔要求咁多啦 不過都好滿足~
夜晚放工好想食車仔麵~
OPENRICE一搵就見到呢間啦~又咁岩近我
所以就行去試下啦~~
夜晚時間未夠7點 成條街已經好靜
不過呢間麵店都有4-5個人 算係咁啦~
坐低先知原來係要行去叫野食同比錢先~ 好似食麥當勞咁~~
不過無所謂啦~間店唔多人又靜 我都冇咩問題!~
不過好耐冇飲過枝裝汽水 所以就叫了~~
揀咗豬紅 魷魚 雞翼尖 再要麻辣醬
另外仲有啲芽菜比你 唔錯! 即刻健康咗一秒.. 哈
$42有野飲既DINNER 唔要求咁多啦 不過都好滿足~
2018-11-15