希望呢篇有幸成為第一篇食評7月中旬開張,已經期待左好耐喇!終於有機會多d朋友來試試先說說餐廳環境——屬於休閒西式擺設等很有style 有上下2 層,地方坐得舒適價錢方面——如果以九龍區/中環區 相等食物質素來說~ 性價比是相當相當高服務方面—— 直頭是招呼周到好了,是時候 show show 美食生蠔生蠔: 好鮮、夠juicy 、我唔食生蠔都食左兩三隻Caesar salad:佢的container 好打耳呀~~~好似搖搖船咁脆脆法包x Smoked Salmon = 由外到內都足滿心思,誠意十足扒大蝦大蝦大蝦真係大蝦!大大隻,煎得超爽口爽脆 juicy 冇得輸!唔洗點汁已經好夠味!配菜加上炸蒜頭!好特別,第一次咁食!好香口我相信呢個超級無敵斧頭扒絕對係本店 Signature 建議人多一定要嗌呢個最好訂定先,因為咁大塊,制作需時吧由於呢度係兩份嘅關係,上菜時已經好貼心咁幫我地切好,2 支骨放喺左上角就咁睇都非常之震撼喇呢份斧頭扒唔需要太多調味, 啖啖肉本人喜歡mid-rare, mid-rare的部分好林,又係好夠肉汁!視覺之餘仲享受味覺!唔好講咁多, 食左先Fruit punch
希望呢篇有幸成為第一篇食評

7月中旬開張,已經期待左好耐喇!終於有機會多d朋友來試試

先說說餐廳環境——屬於休閒西式
擺設等很有style
有上下2 層,地方坐得舒適

服務方面—— 直頭是招呼周到

好了,是時候 show show 美食

生蠔生蠔: 好鮮、夠juicy 、我唔食生蠔都食左兩三隻
Caesar  salad
Caesar salad:
佢的container 好打耳呀~~~

好似搖搖船咁

脆脆法包x Smoked Salmon =

由外到內都足滿心思,誠意十足
扒大蝦
大蝦大蝦真係大蝦!大大隻,煎得超爽口

爽脆 juicy 冇得輸!唔洗點汁已經好夠味!
配菜加上炸蒜頭!好特別,第一次咁食!
好香口

我相信呢個超級無敵斧頭扒絕對係本店 Signature
建議人多一定要嗌

呢個最好訂定先,因為咁大塊,制作需時吧
斧頭扒
就咁睇都非常之震撼喇

呢份斧頭扒唔需要太多調味, 啖啖肉

唔好講咁多, 食左先
Fruit punch --- 堅好飲! 入面加好多料!
絕對係夏日必飲!

番茄水牛芝士沙律
去皮番茄煮林之後中間攝了水牛芝士,菜色好特別呢
重點是底下的醋,超夾超好味

超級好食的香草牛助肉絲手作闊條麵 之唔係肉醬意粉
香草牛肋肉絲闊條麵
呢個麵真係唔簡單!好食到暈

先說說麵,手製的!好新鮮
好爽口的,食完一啖想食第二啖

牛助肉絲好林,完全融入左個麵度,面頭係jerk cheese
超級好味呢

呢間餐廳遲下出左名我相信日夜 Full 爆!
大家要早d book 位喇喂!

係時候計劃下次再黎試其他菜式
Caesar  salad