北歐森林風,可以在鳥籠裡打卡的約會餐廳🍴🌿晚市二人套餐 💰438(2 Starters + 1 Main Course + 1 Pasta/ Risotto + 2 Coffee/Tea) 🔻脆脆荔枝墨魚波波 +💰18呢道前菜嘅賣相好特別,似一顆荔枝,外殼好香脆,一切開就有d湯汁流出黎,酥炸嘅墨魚丸內包住幾大塊墨魚片,沾上小小沙拉醬,加上芒果粒粒,係一道好清新開胃嘅前菜👍🏻🔻黑松露義大利雲吞 +💰10義大利雲吞有別於中式雲吞,雲吞寬餡,注重於醬汁嘅配搭,呢度搭配左黑松露忌廉汁,味道香濃😋切開裡面有小小蘑菇,面頭撒上芝士碎條,口感幾豐富,黑松露味濃郁👍🏻🔻義大利惡魔烤春雞·脆薯條估唔到有成隻烤春雞,一開二,份量都幾多🙈烤春雞皮燒得又薄又脆,雞肉保持嫩滑,搭配上秘制燒汁,好惹味😋啱啱炸好嘅薯條都好酥脆,食得好滿足❤️🔻海鮮意大利飯因為唔係義大利餐廳,本身對呢款海鮮飯飯都冇咩太大期望🙈點知都幾有驚喜,意大利飯充滿濃濃海鮮味,入面有大蝦、魷魚、蜆同青口😋海鮮飯面頭鋪滿魚籽,係我第一次食到咁嘅做法,幾新奇,食海鮮飯嘅同時魚籽起口中爆開👍🏻💓呢間餐廳環境好適合打卡,有兩個鳥籠樣嘅座位,好適合情侶約會
北歐森林風,可以在鳥籠裡打卡的約會餐廳🍴🌿

晚市二人套餐 💰438

🔻脆脆荔枝墨魚波波 +💰18

🔻黑松露義大利雲吞 +💰10

🔻義大利惡魔烤春雞·脆薯條

🔻海鮮意大利飯

💓呢間餐廳環境好適合打卡,有兩個鳥籠樣嘅座位,好適合情侶約會黎食👫不過我去果陣都被人坐左,大家book位果陣可能要問下餐廳可唔可以預留特定座位🤔
  • 黑松露意大利雲吞
  • 脆脆荔枝墨魚波波