2025-01-23 0 瀏覽
西環 fikafabriken西環一帶都有唔同嘅Cafe小店今日過開嚟附近買嘢,同先生坐低食個靚早餐。一早九點幾已經好多人😱😱😱餐牌上既每一項都好想試,最後我哋就揀咗佢嘅all day breakfast , 同埋叫咗一個牛油果炒蛋吐司!!餐廳內嘅音樂都好relax,簡直係good morning !😆all day breakfast嘅三文魚非常之好味~真係好新鮮嘅感覺!炒蛋上佢哋會加咗少少調味,並唔係就咁樣普通雞蛋炒蛋😍😍😍而牛油果炒蛋吐司,係份量超級多,吐司上面搽咗一隻醬料,同牛油果加炒蛋非常之配合😍我叫左杯rose latte先生叫左杯Caramel latte!兩杯都好好飲,rose latte帶點酸味,而caramel唔算過甜~~~佢哋餐單上仲有一個魚湯set~其實好想試埋,但係因為真係太飽啦,唯有留返下一次😂😂
西環 fikafabriken

西環一帶都有唔同嘅Cafe小店
今日過開嚟附近買嘢,同先生坐低食個靚早餐。
一早九點幾已經好多人😱😱😱

我叫左杯rose latte
先生叫左杯Caramel latte!

佢哋餐單上仲有一個魚湯set~
其實好想試埋,但係因為真係太飽啦,唯有留返下一次😂😂