2010-08-13 5 瀏覽
其實想黎試左好內,不過一路都冇機會。上星期約左朋友去跳舞,間餐廳喺佢公司左近,所以就叫佢陪我食個light dinner。環境:1) 門外既裝修靚過餐廳入面好多。2) 室內較暗,地方唔大,裝修枱櫈都好簡單。所有櫈都冇椅背,坐得唔係好舒服,同冇地方放袋或工事包。服務:餐廳內既係幾個木無表情既後生仔女。除左落單,放低食物外,可以話冇乜服務。味道:北海道套餐 ($35) 北海道咖啡:既然我係黎試北海道牛奶,就更係落哂啦。好香滑呀,有料到。 必喝推介! 火腿雙蛋:賣相雖然唔係太吸引,不過食落ok啦,中規中矩;太陽蛋個黃果然係流心同埋冇穿既。 叉燒湯通粉:叉燒厚左少少,不過肉質唔嚡,味道唔錯。湯底通粉都冇乜問題,正常茶餐廳feel囉。 奶油窩夫:因為d野一次過黎哂,食既時候已經涷涷地,不過有靚女伴幫我切埋唔應該要求咁多,口同心都好甜! 推介。抵食:正常價錢。銅鑼灣黎講唔算貴架啦。

環境:
1) 門外既裝修靚過餐廳入面好多。

味道:北海道套餐 ($35)
 北海道咖啡:既然我係黎試北海道牛奶,就更係落哂啦
。好香滑呀,有料到。
 必喝推介!

推介。

抵食:正常價錢。銅鑼灣黎講唔算貴架啦。
Menu
2010-08-06
Menu
北海道咖啡
奶油窩夫
  • 奶油窩夫,北海道咖啡