2007-10-26 8 瀏覽
我地係10月1日去食.由於知道呢到新開咗間赤丸同睇到某飲食雜誌送$10冷/熱烏冬coupon.亦睇咗<烏冬廚神>…所以我地都好想食~是日假期,中午時間,排咗大概半個鐘, 排隊時已經mark定野食,都唔錯,慳番唔少時間.::: 咖哩雞扒烏冬::: $38唔錯.冇湯,係咖哩汁撈烏冬,都幾香.不過熱食烏冬唔太彈牙,有d淋.同埋叫咗先知得飯先有麵豉湯跟, 烏冬冇…::: 煎餃子::: $15有4隻,係肉餃,冇咩特別.要提下個豬扒汁, 餃子加豬扒汁會好味過點餃子汁!!::: 冷烏冬(小) ::: $10 (coupon)張coupon可以揀冷/熱烏冬,之前食過,都知冷烏冬會好食d.個烏冬比較彈牙,口感好d.個汁都唔錯.店舖大小同觀塘差唔多,感覺d位仲闊d(雖然都係窄).服務就冇咩,連水都係自己加,好在冇加一.價錢方面,其實個冷烏冬(小)幾抵,比較起黎其他野就好似貴咗咁.不過好似冇溫泉蛋, 差咗d.都會再黎食佢地既冷烏冬.

::: 咖哩雞扒烏冬::: $38

::: 煎餃子::: $15

::: 冷烏冬(小) ::: $10 (coupon)

都會再黎食佢地既冷烏冬.