2024-08-30 1214 瀏覽
同朋友今日去左poke green食poke bowl🤤🤤 呢間餐廳係北角, 環境好舒服😍我叫左個高質雞肉poke bowl🐣🐣份量好豐富, 雞肉同豆腐好嫩滑🦀🦀蟹柳同玉子絲都好新鮮, 凱撒沙律醬唔會太膩🥗🥗紫菜絲, 木魚絲同黑白芝麻都增加左層次感😍蕎麥麵好有咬口, 唔會太軟, 係健康嘅選擇!😋朋友叫左個hot bowl蔥鹽醬溫泉蛋牛肋條丼❤️🩷牛肋條好香口, 唔會太乾😋😋溫泉蛋超香, 蔥鹽醬夠入味, 配白飯好好食!😊我地仲加左$20轉set🐟🐟有三文魚豆腐海帶味增湯🥒🥒前菜自家製醃製青瓜蘿蔔同飲品, 勁抵食!😁我飲左個牛油果香蕉奶昔🥑超濃郁, 牛油果同香蕉都好甜🍌唔會太膩, 非常解渴!😍朋友飲左個草莓奶昔🍓🍓佢話夠香甜, 草莓味好濃, 好好飲!😊我地仲加配左個吉列炸蝦🍤配蛋黃醬, 好香脆, 炸得好金黃💛💛蛋黃醬好滑, 好好味!😋總括黎講, poke green係一間好值得去嘅餐廳, 食物好新鮮又健康💚💚💚份量好足而且價錢合理, 又坐得舒服 我同我朋友都好滿意, 下次一定會再去!😊

蕎麥麵好有咬口, 唔會太軟, 係健康嘅選擇!😋
朋友叫左個hot bowl蔥鹽醬溫泉蛋牛肋條丼❤️🩷
牛肋條好香口, 唔會太乾😋😋
溫泉蛋超香, 蔥鹽醬夠入味, 配白飯好好食!😊

我地仲加左$20轉set🐟🐟有三文魚豆腐海帶味增湯🥒🥒
前菜自家製醃製青瓜蘿蔔同飲品, 勁抵食!😁

我飲左個牛油果香蕉奶昔🥑
佢話夠香甜, 草莓味好濃, 好好飲!😊

我地仲加配左個吉列炸蝦🍤