2020-11-04 632 瀏覽
📍活一鮮📍Katsuisen 🇭🇰香港北角錦屏街21號東發大廈A座地下🇭🇰G/F, Block A, Tung Fat Building, 21 Kam Ping Street, North Point, HK🌐北角 🌐西環人均消費: HKD102味道: 👅👅👅👅👅賣相: 👀👀👀👀價格: 💰💰💰💰環境: 🌹🌹🌹服務: 👨🏻👨🏻👨🏻👨🏻👨🏻性價比: ⭐️⭐️⭐️⭐️回頭率: 🔆🔆🔆🔆另一間一直想試嘅刺身丼🤤北角地鐵站行過去5分鐘都唔洗,不是無內街,要行入啲先見到見去開附近無理由唔試下㗎,又幾唔錯幾好食喎🥰💯海膽刺身飯🍱$86揀咗廚師推介海膽刺身飯,午市套餐包前菜沙律同麵豉湯個飯一共有5款:🔴海膽刺身: 好甜好甜,雖然細細粒但好鮮🟠吞拿魚蓉: 味道唔錯,連蔥絲食正🟡油甘魚刺身: 厚切好肥油香重,而且好大片🟢三文魚刺身: 一樣厚切新鮮🔵北寄貝刺身: 口感唔錯唔錯每款刺身都好新鮮,連個飯都好好味,$86絕對抵食! 因為都兩點幾先食,可能剛剛遇著人地落場,無耐就同我計Last order 🤣但店員都好好,而且好有禮貌!性價比強,唔怪得咁多人推介!✅
📍活一鮮

性價比: ⭐️⭐️⭐️⭐️
回頭率: 🔆🔆🔆🔆

另一間一直想試嘅刺身丼🤤
北角地鐵站行過去5分鐘都唔洗,不是無內街,要行入啲先見到
見去開附近無理由唔試下㗎,又幾唔錯幾好食喎🥰

💯海膽刺身飯🍱$86
揀咗廚師推介海膽刺身飯,午市套餐包前菜沙律同麵豉湯
個飯一共有5款:
🔴海膽刺身: 好甜好甜,雖然細細粒但好鮮
🟠吞拿魚蓉: 味道唔錯,連蔥絲食正
🟡油甘魚刺身: 厚切好肥油香重,而且好大片
🟢三文魚刺身: 一樣厚切新鮮
🔵北寄貝刺身: 口感唔錯唔錯
每款刺身都好新鮮,連個飯都好好味,$86絕對抵食!
海膽刺身飯

沙律前菜

但店員都好好,而且好有禮貌!
性價比強,唔怪得咁多人推介!✅

2020-11-01
海膽刺身飯