✔️加州海岸 CALIFORNIA $98食過好多次poke 基本上個底只會係壽司飯或者沙律菜🥬🍙呢到最特別嘅位就係佢個base有得揀烏冬、冷麵、蕎麥麵、椰菜飯😍 我哋今次就揀咗烏冬 係偏幼滑身嗰種~ 同胡麻醬一齊食都幾夾🤤 三文魚唔算好肥美 但係份量都算多👍🏻✔️Build your own bowl $88唔鍾意preset款嗰啲可以跟我哋一樣自己砌個poke 😝我哋就揀咗三文魚同辣味雞肉做主菜 略嫌雞肉有點鞋同有骨🥹 不過醃料就好夠味~ 配料有成20幾款揀 而醬料都有成八款 我哋就揀咗山葵蛋黃醬😚蛋黃醬會比山葵味道出唔少 所以都唔會太攻鼻😋✔️炸物拼盤 $40呢個拼盤包咗好多款唔同種類炸物 包括薯條、炸雞、炸蟹鉗、炸芝士同炸魷魚圈🦑 質素就正正常常 啱晒咩都想試啲嘢嘅朋友!
✔️加州海岸 CALIFORNIA $98

✔️Build your own bowl $88